Du er her: AU Om AU  Universitetspædagogisk Netværk Introduction to Teaching and Learning

Introduction to Teaching and Learning

Introduction to

Teaching and Learning

• InTeL

Modulbeskrivelse

Introduction to Teaching and Learning (InTeL) er et nyt basismodul i universitetspædagogik for undervisere på alle niveauer, inden for alle fagområder og med forskellige former for undervisning. Modulet introducerer bredt til undervisning og læring, herunder centrale begreber og metoder til at skabe kvalitet i undervisningen såsom alignment, aktiv læring, læringsmål, educational it, eksamen og evaluering. Endvidere giver modulet mulighed for at dykke ned i temaer om forelæsning, holdundervisning, laboratorieundervisning og klinisk undervisning med tips og tricks til, hvordan man kan udvikle sin undervisning.

Modulet er tilrettelagt som fleksibel, online undervisning estimeret til syv timers varighed fordelt over én uge bestående af en blanding af tekst, video og aktiviteter. Modulet bliver afholdt to gange om året og foregår som udgangspunkt på engelsk. Det er således muligt at følge modulet uafhængigt af sted og tidszone, hvis blot kursisten har en velfungerende internetforbindelse og adgang til AU Blackboard.

Ved gennemførelse af modulet har kursisten udviklet en konkret undervisningsplan for egen undervisning, som kan anvendes til at forbedre egen praksis. Der gives feedback på undervisningsplanen såvel som de øvrige aktiviteter. Ved tilfredsstillende gennemførelse af modulet udstedes et diplom.

Læringsmål for modulet er følgende:

Upon completion of the module, you will be able to:

• Identify elements in their own teaching which can be developed in order to enhance student learning
  • Apply a pedagogical principle or tool to the identified element
  • Argue briefly how the chosen principle or tool is expected to enhance student learning
Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 15.11.2017